DJ Vödör

2008.03.10. 09:42 Kéksakál

 

Kedves Zemberek!

Hip.
Hip.
Hurrá.

Tegnap ügydöntésileg megváltoztattátok a tér-idő kontinuum szerkezetét, amihez ezúton szeretnék gratulálni. Javaslom, tartsunk egy újabb ügydöntő népszavazást, ezúttal a nemzetnek járó Nobel-díjról. Mikor kapjuk? A múltban vagy a jövőben, ami elkezdődött? Be kell valljam, őszinte csodálatot érzek a Zistenadta irányába, amiért mindig megtalálja a legfrappánsabb módját a veleszületett kollektív bölcsesség kinyilvánításának. Mellesleg rég röhögtem ennyit, ezért nemcsak gratuláció, de köszönet is dukál.

Szép.
Volt.
Fiúk.

Azonban örömömbe egy csepp üröm is vegyült, ugyanis legjobb tudomásom szerint nem adtam engedélyt Orbán "Spirituális Vezető" Viktor úr társulatának, hogy felhasználja a szerencsejátékos ötletemet. Creative Commons licenc védi, szóval nem puffog, nem pattog, nem baszakodik, hanem tejel. Hol késik a "sikerdíjam"? Hm?
Do not trifle with me, Worm!

Fletó úr pedig komolyan gondolkodjon el a pályaelhagyáson. Legyen belőle mondjuk DJ.
Tekerd meg a volumét, Feri!

 

 

Címkék: toxikus bosszú savazás köz/élet

A bejegyzés trackback címe:

https://keksakal.blog.hu/api/trackback/id/tr64373859

Biry 2008.03.10. 11:24:05

Bejött amitől féltem:
"Gyurcsány Ferenc rövid megszólalásában közölte, hogy április elsejétől helyreállítják a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj előtti állapotot, ha a vasárnapi népszavazáson az "igen" voksok kerülnek többségbe. Ez egyebek mellett [color=blue]azt jelenti, hogy azt a bevételt, amelytől a népszavazással az orvosok, kórházak és a felsőoktatás elesik, "a költségvetésnek nincs módja, a kormánynak pedig nincs szándékában pótolni"[/color] - tette hozzá a miniszterelnök.
"
Akkor most mi a f@sz?

Biry 2008.03.10. 11:26:17

Szomorúan nyugtázom, hogy semmilyen kiemelésre nem vagyok képes. Sem bold, sem italic, sem kék, sem egyéb.... Van erre valami lehetőség, Sakál?

Juszuf 2008.03.10. 20:22:46

Szerintem most az a f@sz jön (amit egyrészt már hallani is, másrészt ami eddig is), hogy majd OV jól megmondja, hogy márpedig az államnak igenis ki kell pótolnia a kiesett összegeket. Azt is megmondják honnan. Ha a kormány ezt teszi, jön az az érv, hogy monnyon le, mert nem is a kormány kormányoz, hanem az ellenzék. Ha nem teszi ezt jöhat a másik érv, hogy monnyon le, mert cserbenhagyja a Zembereket, a választóit. Egyébként meg: monnyon le, hazug, bankár, csaló, komcsi, leprás, büdös, köpködő, hazaáruló, eretnek, meg minden ami pejoratív, negatív, stb..

Kormány oldalon meg az a f@sz lesz, hogy nem foglalkoznak az egésszel. Elbagatelizálják a dolgot, "nem is történt semmi" mondják majd. A kórházak, az egyetemek, meg az orvosi rendelők meg bekaphassák. Azátn meg reménykednek, hogy nem, nem is fog ez majd olyan nagy elégedetlenséget szülni.. Igazság szerint kimondottan érdekel milyen kiutat talál ebből a kormány. Gondolom, ahogy azt megszokhattuk eddig, valamilyen semijet.

Az istenadta nép pedig? Ahogy Sakál úr is írta: menetel tovább, barnít ahogy csak tud. (ahogy munkatársaim is ma délelőtt.. :( )

És velünk személy szerint mi a f@sz lesz? Szintén ugyanaz mint eddig. Töprengünk azon, hogy szívogassuk tovább a fogunk? Vagy emigráljunk? Vagy csak szimplán szarjunk bele, ahogy eddig?

".. az oviban a haverok,
forgatják a lapátot.."

De végre egy olyan írás amit az elejétől a végéig értek (a videókat is ideértve). Muhahha!

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.03.11. 08:57:37

Biry: Kivételes esetről van szó: nem én vagyok a ludas, hanem alapból ilyen a cucc. Emeled ki új bekezdéssel. Jobb ötletem nincs.

Egyetértek Juszuf úrral, de én nem vagyok annyira borúlátó, már ami a lehetőségeinket illeti.
www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo

Copyright © 2008 ::: Theme by mg12. Valid XHTML 1.1 and CSS 3. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.
süti beállítások módosítása