Elit Pottyantós Alakulat

Motoron tüzelő japán diáklányok helyett egymás agyának gyarmatosításáról lesz szó. Ősrégi, de ma is aktuális ügy. Tudom, hogy ez csak keveseket érdekel, mert sokkal szórakoztatóbb csöcsöket nézni, csöcsökről írni, és úgy általában baromi kényelmes zsigerből leokádni azt, akinek van pofája előhozakodni ezzel a komolytalan témával. Mert ugye, mekkora tahóság már azt állítani, hogy mi, a teremtés koronái, tévhitben élünk, nem igaz? Az asszonyállatokról tudjuk, de mi nem. Mi tisztán szellemi lények vagyunk. Kiválasztottak. A fizikai testünk csak azért van toldalékként hozzábaszva a végtelenül csodálatos fensőbb énünkhöz, hogy a nőknek ne legyen olyan szar az élet odalent, a mocsokban. Ezt még a kicsi sárga emberek is tudják.

Miután tisztáztuk, ki az úr a háznál, ki az úr a világmindenségben, foglalkozzunk a domíniumunkkal. Valami nem stimmel vele, bassza meg! Eltér egymástól a térkép meg a terep. Svéd katonáék úgy tartják, ez esetben a terep szerint kell eljárni. Magyarországon viszonylag kevesen részesültek svéd katonai kiképzésben, bár rég rossz, ha a terep szerinti eljárást tanulni kell, de mindegy. Drága polgártársaink jelentős része csak annyit tudott fölfogni a katonásdiból, hogy egyszerre kell lépni, mégpedig arra, amerre mondják. Irányba feszülni, együtt masírozni. Mindegy hova, merre. Ez nem birkaság ám! Dehogy! Ez lemmingség, kedves barátaim.

Örömmel tudósítanék arról, mennyire fölemelő látványt tetszünk nyújtani a nagy menetelés közben. Az elemekkel vívott heroikus küzdelmekről, bajtársiasságról, a jókedv áradásáról meg effélékről. Kár, hogy mindez csak mese. A menetoszlopok legföljebb a szar dobálásában jeleskednek, aminek következtében az egész sereg bájosan barna színezetet öltött. Mi vagyunk Európa elit pottyantós alakulata. A feketeöves barnaingesek. Ez a magyar jangság, öcsém: merjünk szarok lenni!

Senkit se zavarjon, hogy azok a retardált barmok ott elöl, a menetoszlopok élén rosszul fogják azt a kurva térképet. Az egyik jobbra tekeri, a másik balra. Nekünk, magasztos szellemi lényeknek csupán annyi a dolgunk, hogy kövessük őket, és belássuk, a terep a hibás. Ez az ősmagyar harcművészet veleje, ez a mi Bushidonk. A Tetszőleges Vezér Vakon Követésének Útja.

Hát kövesd a vezéred, paraszt.

 

Címkék: toxikus bosszú savazás köz/élet

A bejegyzés trackback címe:

https://keksakal.blog.hu/api/trackback/id/tr6370679

Biry 2008.03.08. 13:02:49

Azt hittem politika mentes tudsz maradni, mikor ily' közel van ez a mindentmegváltoztatóorkánerejű szavazás... :)
Persze értem én, hogy az ember zsebében kinyílik a bicska... Tudod, az a baj, hogy még mindig nem tudtam eldönteni: egyáltalán van-e értelme elmenni erre a szavazásra!?
Van-e értelme szavazni olyasmiről, aminek nem is tud(hat)od a végkimenetelét! Mi a jobb? Elmenni, szíved szerint szavazni? Nem. Elmenni, és úgy szavazni, ahogy az ész diktálja? Igen. De vajon mit is diktál az ész? Nekem ebben a kérdésben sajnos nem sokat... Nem várom, hogy itt világosodjak meg, de mégis: van valakinek bármi konkrét infója mi lesz ha IGEN, és mi lesz, ha NEM? Eddig mindenféle sajtóorgánum csak a vörös-sárga színezettől függő agymosott dumát nyomta, az objektivitás teljes mértékű mellőzése mellett....

Biry 2008.03.08. 13:06:54

"Motoron tüzelő japán diáklányok" - ez igen csúnya húzás volt! :o)

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.03.08. 15:36:23

Nézzük a dolog napos oldalát: ritkán látunk ötmilliárd forintos cirkuszt. A hülyének is megéri. Jövő héten szavazhatnánk például arról, hogy legyen-e népszavazás minden egyes kibebaszott vasárnap. Szerintem legyen. Mutassuk meg a világnak, hogy mulat a magyar! Izgatottan várom, mikor szavazhatunk végre a kétforintos kenyérről. Ezek az igazán fontos kérdések!

Pontos adatokkal nem szolgálhatok, de ha jól tudom ebben az ötmilliárdban nincs benne a pártok kampányolásra fordított pénze. Node miért is lenne, hiszen azt biztosan a tagságuk dobta össze a közjó érdekében. Megható ez az önzetlenség, komolyan mondom. Gonoszság lenne a narkós kurva anyjukba küldeni őket. Sose vetemednék ilyesmire...

Juszuf 2008.03.08. 19:17:51

Kik azok a motoron tüzelő japán diáklányok?!? Olyan jó lenne érteni néha mit motyog Sakál úr az orra elé a templomában..

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.03.08. 22:40:51

Juszuf úr ismét a lényegre tapintott. Éleslátásra vall a felismerés: a fenti írás értelmezhetetlen a motoron tüzelő japán diáklányok rejtett üzenetének megfejtése nélkül. Mit szépítsek, lelepleződött a ravaszul felépített asztrálcsapdám. A világ ezúttal is megmenekült, rám pedig két évezredes kozmikus börtön vár. I'll be back.

Juszuf 2008.03.09. 02:14:30

Nem arról van szó, hogy értelmezhetetlen volna a szöveg többi része. Sőt kifejezetten értékes írásnak tartom.

Viszont mikor valamit nem értem azon szoktam agyalni sajnos. Hátha az az egyetlen nüasznyi kérdés teljesen más irányba viszi a teljes szöveget. Hátha én nem tudok valamit. Apróságokon fennakadó személyiség vagyok azthiszem..

Juszuf 2008.03.09. 02:27:25

Egyszerűen dühít, ha valamit nem értek. Elnézést kérek érte, de így van sajnos..

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.03.09. 09:12:30

A kérdésed jogos, mégsem tudok válaszolni rá. Ezt onnan tudom, hogy próbáltam, és nem ment. A rövid válaszom annyi lehetne, hogy csak egy odavetett fricska akart lenni, de ennél azért többről van szó. Kizárásos alapon maradt a hosszabb válasz, amit viszont nem áll módomban bepötyögni, illetve nem kitörölni a már kiböffentett részeit, mivel jelen formájában nem több egy kiadós hányásnál. Természetesen nem a tüzelő japán diáklánykákkal van bajom... (Vissza ne kérdezz, hogy akkor talán a motorral-e, mert eret vágok magamon.)

Juszuf 2008.03.09. 11:17:44

:o)

Na jó. Én megyek szavazni. Részese akarok lenni ennek a világformáló aktusnak. Megha má' befizettek.. Akaratom ellenére..

HÉJJJ!!! EGYSZER ÉLÜNK ARANYKOMÁM!!! IDE NEKEM MÉG EGY RUNDÓT!!! (főleg, hogy nem én fizetem, SPSzT!)

RJaff 2008.03.09. 11:58:33

Erről az ÜGYDÖNTŐ(csupa nagybetűvel persze..) szavazásról csak annyit, hogy a drága polgártársak 90%-ának fogalma sincs arról mi a kérdés, amire igennel vagy nemmel kell szavazni, nade arról hogy igent vagy nemet kell xszelni azt 100% tudja. Csak gratulálni tudok újfent médiahányás barátunknak. A következő ügydöntő szavazáson pedig legyen kérdés az, hogy ne legyen-e többet ügydöntő szavazást, csak olyan ami nem is biztos, hogy ügydöntő szavazás, merthogy ki az aki azt érzi, hogy eldönthet jelenesetben bármit is. Na erre osztok magamnak egy egyest. :)

Juszuf 2008.03.09. 12:12:40

Én ügydöntöttem. Most már jobb.. :o)
Én egyébként kivételesen azok közé tartozom, akik elgondolkodtak a kérdéseken, és aztán a lelkiismeretem szerint szavaztam. Igaz, 3 percnél nem tartott tovább ez a töprengés. És valóban nem tudom mit, meg hogy lesz majd most. De én éltem állampolgári jogaimmal. És tudom már, hogy nem jött fel a nap felelslegesen ma.. :o)

Offtopik érdekesség: Testvéreink az úrban, a választókerületem felügyelő bizottsága aktuálpolitizált a szavazatom leadásakor. A vasutas sztrájk volt a téma. Úgy tűnt számomra, hogy egyértelműen elutasítóak voltak Gaskó úrral szemben. Távoztomban a legutolsó hozzászóló Gaskó úr alapos megverését gondolta a vasutas sztrájk egyedül üdvözítő, és helyes megoldásaként..

Kérjük hát az Istencsászár áldását testvéreinkre, ott a szavazó köröm felügyelőbizottságában, hátha az Istencsászár valóra váltja álmuk.

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.03.09. 14:16:11

Legközelebb góltotózni kéne.
Bremen - Dortmund -> 2:0

Chaos is the only true answer.

Copyright © 2008 ::: Theme by mg12. Valid XHTML 1.1 and CSS 3. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.
süti beállítások módosítása