Beautiful People

Legközelebb igyon veletek a Zoknifaló. Már a közeli rokonság is rajtam röhög, mert a kedves szemtanú volt szíves beszámolni arról, hogy seggrészegen, ruhástól, elszabadult gatyában aludtam a füdőkádban, és csak morogva, prédikálva hagytam el a helyszínt. Mellesleg - a közhiedelemmel ellentétben - nem vagyok sátánista. Köpködők...

 

Címkék: zene videó marilyn manson toxikus bosszú

A bejegyzés trackback címe:

https://keksakal.blog.hu/api/trackback/id/tr74342998

Juszuf0 2008.02.17. 20:33:08

Mindenesetre örülök, hogy jól sikerült a tegnap este. :o)

Újabb bugreport: Biztos meg lehet oldani valahogy, hogy ha ráklikkelsz egy linkre, akkor azt új lapon, vagy ablakban nyissa meg. Bár lehet, hogy csak egyéni kívánság..

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.02.17. 21:40:49

OFF1: Ahol tudom és értelmes, ott új ablakban nyílnak, de vannak olyan linkek is, ahol jó lenne ha új ablakban nyílnának, csak túl macerás lenne megoldani. Ismerek ennél ordasabb hibákat is. Elméletileg neki kéne feszülnöm a megoldásuknak, de gyakorlatilag igen távol állok ettől. Majd lesz valami. :)

OFF2: index.hu/politika/kulfold/ksv9714

Hajrá Koszovó! Végre van precedens. Vajon mikor jut el idáig mondjuk Erdély?

Juszuf 2008.02.18. 14:04:14

OFF2: Azért ez nem teljes mértékben jó hír. A koszovói szerbek nagy valószínűséggel most elhgyják, vagy már elhagyták a terepet. Szerinted hová költöznek ezek a úriemberek? Hát persze, hogy újvidékre. Hát persze, hogy Szabadkára. És ráadásul ezek a költőző szerbek jellemzően nemzeti érzelmükben sértett emberek, akik úgy gondolják, az új haza most már az övék, és csak az övék. Hogy ott vannak magyarok is? Kit érdekel? Mit keresnek ott? Költözzenek el ők is Magyarországra, ahogy neki is el kellett költöznie Koszóvóból Szerbiába. (ezt egy Szabadkáról Budapestre költözött újvidéki embertől tudom, hogy nagyjából most így mennek ott a dolgok..)

Az meg, hogy mikor jut el idáig Erdély szintén érdekes kérdés. Ha nem haragszol megpróbálom beinvitálni a blogodba egy újdonsült, úgy látom erősen szélsőjobboldali érzelmű Sepsiszentgyörgyi ismerősöm, aki roppant fura, és érthetetlen politikai meggyőződése ellenére mégis a maga módján értelmes, és kedves nőszemélynek tűnik. Remélem majd ő elmondja, hogy mikor terveznek ilyesmit. Legalább talán javul a nemek aránya a hozzászólók közt.. :o)

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.02.18. 14:28:28

Egyáltalán nem véletlen - mint gondolom arra 20+ IQ-val rendelkező és politikailag egy icipicit képben levő júzerek már tudják -, hogy Spanyol o., (pi)románia, (O)rosszország nem köszöntötte felhőtlen örömmel Koszovó föggetlenségét.

Hozzávéve ehhez a magyar belső politikai helyzetet, azaz aki Erdélyt kiállt az újfasiszta, szélsőnáci, akkor be kell látnunk, hogy félő a soha az az időpont amikor Erdély ismét szabad fejedelemség lesz.

Radioaktiv 2008.02.18. 14:37:14

Oi!
Mi lenne,ha mondjuk Zala megyeben gyulne ossze egy adott kissebbseg MO-n es egyszercsak kihirdetnek sajat fuggetlenseguket? Biztosan mi is orulnenk,nem?
Fuggetlenedik mindenki,mindenktol es ismet kiskiralyok lesznek :)

Juszuf 2008.02.18. 15:11:50

Hm. Érdekes gondolat. Kár, hogy a kérdés nem Zala megyéről szólt, hanem Erdélyről. Ehh, ez az állandó terelés, félrebeszélés, maszatolás..

Hát mindegy. Ezek alapján már talán sejthetjük, hogy Radioaktiv nem ért egyed Erdély szabad fejedelemségével, sem pedig önálló állami státuszával. Nyilván az autonómiát is mint olyat elítélendőnek tartja ezek szerint. Tehát valóban igaz lehet Skuló úr "soha" megállapítása. Mi hát a helyes, és mikor következik be?

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.02.18. 15:27:37

Skulo: Erdély függetlenségét nem csak szélsőjobbról üdvözölnék egy hetes kádban alvással tarkított utcabállal. Nem hiszem, hogy akadna itthon olyan baromállat, aki nem örülne egy olyan jelentőségű eseménynek, ezért eléggé valószínűtlen, hogy a drága politikai elitünk rá bírna telepedni a kérdésre, és irredentát csinálna mondjuk belőlem, itt a szélsőközépen. Gyakorlatilag nem ismerek olyan polgártársat se balról, se sehonnan, aki jajveszékelve futkorászna körbe-körbe, ha helyreállna a világ egyensúlya Romániában is. Sőt, ha jól tudom még az erdélyi románok közt is népszerű az elszakadás gondolata, mert kb. a tökük ki van azzal, hogy az Erdélyben képződött állami bevételek érdekes mód mindig valahol máshol kötnek ki. Aztán lehet, hogy tévedek.

Radioaktív: Zalát nem adjuk! :)

Juszuf: Tévedésben vagy Radioaktív kollégával kapcsolatban. Fogadást akar kötni, mikor dől be Nagy Románia, és tőlünk vár útmutatást. Én passzolom. Csak kérdeztem.

Juszuf 2008.02.18. 15:37:38

Érdekes. Én nem látom a logikai ösvényt a Kéksakál következtetése, és a Radioaktív hozzászólása közt. Komolyan elkezdtem kételkedni a szellemi képességeim illetően. Hát mi a lócsöcs van már itt? Mindenki ért itt mindent, csak én nem?

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.02.18. 15:48:07

Juszuf: Ismerni vélem, kit takar a nick, ezért már előre látom mire akar kilyukadni. Virtuális utcaművész őkelme. Vagy virtuálisutca művész. Köztéri provokatőr és mániákus fogadó egy személyben.

Juszuf 2008.02.18. 16:15:57

Na az is tökjó akkor. Hogy mást ne mondjak így hirtelen..

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.02.18. 16:24:40

Naszóval, ha nem tűnt volna fel eddig, hogy milyen szélsőjobbozást vált ki a magyar közéletből, de legfőképpen a mostani kormánynak nevezett izéből az Erdély szó említése, akkor maga nem figyelni a híreket.

Nem, nem mostanában történt ilyen, most más van terítéken, de ez a "minden magyar egy paltformon van a kérdésben" szerű kijelentése minimum nagyvonalú.

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.02.18. 16:24:55

Ismerni vélni egy mániákus szerencsejátékost? Persze, hogy tökjó, mert az ember tudja, bármiről van szó, előbb-utóbb fogadásba fog torkollni. Zala csak elterelés volt. Beetetés. Itt a piros, hol a piros. A rómaiak Zalába mennekből Nagy Románia bukása fog következni, csak várd ki a végét.

Radioaktiv 2008.02.18. 16:26:23

Oda akartam kilyukadni,hogy ti orvendtetek vala Koszovo fuggetlenedesenek. Ugyan nem vagyok expert az ottani ugyekben,megis ketsegekkel fogadtam ezt a hirt. A parhuzam arra vonatkozott,hogy vajh mi hogyan reagalnank,ha kicsiny hazank egy resze fuggetlenedni akarna. Biztosan annyira szimpatizalnank az uggyel?
Erdely egy teljesen mas teszta. Meg az en jobboldali nezeteimmel sem latok ra semmifele eselyt,hogy Erdely valaha is ujra ide tartozzon. Jobban belegondolva, a jelenlegi banan-koztarsasagbol el kellene csatolni mindent,vagy legalabbis fuggetlenedni,hogy azok az igen szimpatikus es rendes emberek minnel kevesebb helyen iranyithassanak. Az idealis vegkifejlet szerint a vegere csak a parlament marad meg es csak azt iranyithatjak. Ekkor a tokonszurjak magukat es ujra bekoszont a prosperitas :)

Radioaktiv 2008.02.18. 16:29:49

Nem vagyok maniakus! Barmikor fogadok veled,hogy nem vagyok az :P

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.02.18. 16:47:42

Skulo: Te ismersz olyan embert széles e hazában, akit zavarna, ha Erdély független lenne? Tudom, nem reprezentatív a minta, de akkor is. Ha arra a bizonyos igen-igen szégyenteljes népszavazásra gondolsz, és abból vezeted le a platformtalanságot, akkor szerintem tévúton jársz.

Radioaktív: Fogadás helyett inkább tanulmányozd a Magyar Kétfarkú Kutya Párt "Kisebb Magyarországot!" kampányát.

Copyright © 2008 ::: Theme by mg12. Valid XHTML 1.1 and CSS 3. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.
süti beállítások módosítása