Cthulhu dalcsokor

A Cloverfield apropóján...

 

 

Címkék: zene film videó neil gaiman metallica ozzy osbourne cloverfield moby hans ruedi giger cthulhu howard phillips lovecraft android lust

A bejegyzés trackback címe:

https://keksakal.blog.hu/api/trackback/id/tr4346637

Biry79 2008.02.20. 10:12:09

Cloverfieldre reagálva: (bár nem sok köze van hozzá) :D

tegnap itt ragadtam Győrben... elgondolkodtam, hogy elmegyek moziba, az egyik jelölt a fent nevezett film volt...
Végül sikerült a Rambó 4-et kiválasztani...
NE NÉZZÉTEK MEG! egy fos. bár persze mit is lehet tőle várni - az első 3 is egy rakás .... volt. A történet 0. Logikátlan, és bosszantóan irrealisztikus...
Persze az igaz, hogy sokkal véresebb, brutálisabb, ha úgy tetszik 'naturálisabb' :) Szóval ha fröcsögő vérre, levegőben repdeső húsdarabokra, esetleg a taposóakna működésének részletes elemzésére lenne szükséged, akkor nézd meg - de egyébként felejtős...
Kedves Stallone barátunknak talán 60 évesen már talán valami más meló után kellene néznie..
no ennyi...

Juszuf 2008.02.20. 10:47:56

Bug report: HOVÁ LETT AZ ELŐRE GOMB?!?

Úgylátom a káosz kezdi megfertőzni már a honlapot is, nemcsak Sakál úr agyvelejét. Érdekes, hogy a szombati, hosszantartó és alapos asztropatikus démonűzés mennyire csak mérsékelt hatást váltott ki a célszemélyből. Még egy lehetőséget kap Sakál úr, mondjuk a következő hétvégén. Ha akkor sem lesz előrelépés, a császár nevében kénytelenek leszünk kivágni ezt a mételyt kis közösségünk testéből, mielőtt még végleg késő volna.

És különben is. Miért nem szent gregorián énekekből állnak a honlap dalcsokrai? Miért kell eltűrnünk ezt a fertőt?

Juszuf 2008.02.20. 10:48:50

Esetleg egy link MC Paradoxra..

Biry79 2008.02.20. 12:37:29

igen! előre gombot én is kerestem!!! eltűnt. helyette van rovarkánaán. pihentelméjű csapat vagyunk mi... az biztos.
miért nincs rádió? hol vannak a már jól megszokott ulver nóták? (az előző próbálkozásban volt ilyesmi)
Jóska! Nem, nem kérünk Mc paradoxot! Este se jusson eszedbe se, hogy megmutatod!!! :)
A gonosz sakál pedig még csak válaszra sem méltatja az elégedetlenkedő, ámde hűséges látogatóit!
ilyet....

Juszuf 2008.02.20. 12:51:56

Én nem tudom honnan veszi Biry79, hogy én Jóska vagyok, mikor egyértelmű, hogy a nevem Juszuf, vagy Juszuf0. Láthatja Biry79, hiszen a gép is kiírja. Nahát ilyet. Ezt a tapintatlanságot. Úgy látom a Káosz fertőz. Lehet, hogy még "azt" az utolsó esélyt sem adhatjuk meg Sakál úrnak, mert még annál is nagyobb kárt okozott, mint azt gondoltuk..

Talán nyerhetne Sakál úr 1-2 napot ebből a nyomorult, és szánalomra méltó létezéséből, ha belinkeli valahová a netikettet legújabb verzióját, vagy esetleg elküldi személyszerint Biry79-nek, súlyos penitenciát (pl. napi 40 fekvőtámasz, és 72 óra megszakítás nélküli MC Paradox, vagy Whitney Houston 110 dB-eles hangerőn, mindenfajta fülvédő, vagy fülszigetelő használatának szigorú tiltása mellett) róva rá egyúttal.

További bugreport: Hol tudom jelezni a szervez üzemeltetőjének, ha jogtalanságot tapasztalok? Ilyen jellegű linket is tessék elhelyezni.

Biry79 2008.02.20. 12:53:23

jah igen. FÓRUMOT IS AKARUNK!!! hehe
hogy ne kelljen a kommentekben fórumozni! :)

Juszuf 2008.02.20. 12:56:44

Nehogy azt mondja Sakál úr, hogy a szerver üzemeltetője az Istencsászár, és foglaljam imáimba panaszaim, ha nem tetszik valami, mert végképp elvesziti minden jogát a létezésre..

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.02.20. 12:58:08

Biry: A gonosz sakál csüggedt. Elszomorodá őkegyelme fene nagy vitézségében. Mert mivégre a vitézség, ha hívei ily rútul fenekednek reá?

Juszuf: Csekélyértelmű böngésződ ismét tréfás kedvében van. De az is lehet, hogy a gazdája nem volt képes rendesen beállítani. Szerintem nyomj egy Ctrl+F5-öt, és szemeid elé keverednek az ELŐRE gomb jogutódai. Van még egy lehetőség: túl ortodox vagy, így nem tudsz lépést tartani az oldal dinamikus fejlődésével.

Más.
Egy ideig biztos nem megyek italmérés közelébe, akár pubnak, kocsmának, korcsmának, talponállónak vagy bárminek titulálják is a helyet. A bűn tanyája mind, én pedig erényes ember vagyok, s mint ilyen, állhatatos. Ellene mondok az alkoholnak, sőt, hetykén kikacagom álnok természetét. Egyedül a lelki üdvötök aggaszt. Mi lesz veletek szellemi vezető nélkül? Ki fog titeket bölcsen, igazul a szépre s jóra terelni? Ó, ti szegény elveszett báránykák! Esendő, tévelygő csöppségek!

Amint Sakál bácsi óvó tekintete távoli bércekre vándorol, s nem fürkészi tovább a reátok leselkedő veszedelmeket, azok meglódulnak, belétek vájják ocsmány, imperialista szívókorongjaik, s jajveszékeléstek oly tompán puffan majd, mint rongyba csavart zengő ércz, mint kicsorbult czimbalom. De ne féljetek! Ne csüggedjetek! Eljő a nap, mikor eljövendek közétek, s mondám, mit megjövendölt az éj mögött lakozó trombitás mandarin az ő nagy bölcsességében. Így fordul majd át az időnek kereke!

Biry79 2008.02.20. 13:03:36

Tisztelt Juszuf és Juszuf0 urak/hölgyek?! /aki(k) nem Jóskák, Józsefek, Józsik, Jósek....
A felháborodást értettem, nyugtáztam, Jóskát nem ismerek! Semmilyet! :)
Mindkettőjüktől elnézést kérek... Vagy egy ember két személyisége lenne!?
Netikett nem kell köszi! Sejtem mi áll benne.
Elnézést a leleplezésért (ami ugye igazából nem is az), kérem e oldal fura urát, hogy törölje a megszólítást a fenti posztomból.
Minden bizonnyal egy számomra ismeretlen személy lehet ez a Juszuf gyerek, bár pont van egy Jóska nevű barátom, aki azzal a kurva MC Paradoxxal csesztet... hehe.
Gondolom itt nem tapintatlanság említeni Jóska barátomat. De hogy nehogy támadásnak érezze ezt is: felsorolok még néhány ismerősöm nevét: Béla, Lajos, Tamás, Géza, Vazul, Árpád (a szomszéd kutyája), Bendegúz.
No: most vagy minden fent említett személy megkeres, és jól elküld a fenébe, vagy majd egyszercsak lecsendesedik a vihar!

MOSTMÁR AZTÁN KELJ FEL SAKÁL, ÉS KOMMENTELJ, ÉS VÁLASZOLJ A KÉRDÉSEKRE, mert különben betelepíttetem Rovarkánaánt!!! -> wiw üzenőfal? nézze meg mindenki, mert érdemes szöveggel? :D

Biry79 2008.02.20. 13:08:56

kedves Sakál,
Juszuf mellé kell állnom így ismeretlenül is!
Nincs ELŐRE!
HÁTRA meg nem kell!
Persze minden bizonnyal a Firefoxxal van a gond... Nomeg, hogy nem vagyok bitagyú, mint Te... :)
Szóval varázsolj valami előre gombot, mert baromi fárasztó a 'vissza' gombot nyomogatni! - Jaj, csak bele ne haljunk! :D

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.02.20. 13:13:57

A "teszt\üzem" szekciót áthelyeztem jobbra. Az alatt van két gomb: "kék" és "két". Szerintem teljesen logikus a működésük. :)

Biry79 2008.02.20. 13:16:29

Az lehet!
De nekünk ELŐRE gomb kell!!!!
:o)

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.02.20. 13:23:51

"kék" azt jelenti, előre a Kéksakálon, "két" pedig előre a Kétsakálon. Kétszer annyi előre gombotok van, mint eddig, és még ez se elég. Telhetetlen népség...

Juszuf 2008.02.20. 13:38:28

Micsak segítjük Sakál urat egyrészt a megvilágosodás, másrészt a tökéletesség felé. Valamint a közjóért is küzdünk rendületlenül, visszafordíthatatlanul. Többek közt ezért hiányoljuk az előre gombot.

A rend kedvéért szeretném megjegyezni: nem vagyok azonos egyik alábbi személlyel sem:
Béla, Lajos, Tamás, Géza, Vazul, Árpád (a szomszéd kutyája), Bendegúz. Mindenfajta párhuzamot cáfolok a fenti személyekkel, és minden ilyen jellegű feltételezést a személyemet ért súlyos támadásként fogok fel, melyek nem maradnak megtorlatlanul. Megjegyzem: nem riadok vissza semmilyen számos, a rendelkezésemre álló megtorló eszköz használatától. És ezek közül csak egyik az MC Paradox, illetve Whitney Houston, melyeket hamarosan élesíteni is fogok, ha további támodások érik személyem.

Mindezt persze hangsúlyozom: a közjó (stb.) érdekében természetesen.

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.02.20. 13:49:57

Hajlandó vagyok új gombokat kitervelni és hadrendbe állítani a közeljövőben, de addig érjétek be kékkel és kéttel.

Ugye milyen szép tematikus dalcsokrot állítottam össze? Mégse éneklitek, IA! IA! CTHULHU F'THAGN!...

Juszuf 2008.02.20. 15:06:42

Köszönjük, máris jobb (a kézremegésünk enyhülése is visszaigazolja ezt..)

Sárga kód.

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.02.20. 15:14:50

Akkor máskor is elrontok majd ezt-azt az oldalon, mert láthatólag beválik a taktika. Na ki a fasza gyerek, Józsi, te tudod. Te vagy a fasza gyerek, Tomi, én tudom.

Vörös köd.

Juszuf 2008.02.20. 15:34:08

Látom nem nyerte el Sakál úr tetszését a mai napra magunkból kijutott szinvonalunk. Hát van ilyen a világba' sajna.. :(

Mindenesetre tudom máris közölni jóhírként: magam is sejtem már, hogy az önmérséklet gyakorlása milyen dícséretes is tud lenni. Akkor tán megyek is gyakorolni egy keveset..

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.02.20. 15:51:36

Csak álmos vagyok, mint a kutya, és a drágalátos dvd-íróm kilenc nyersből nem bírt három egészséges lemezt összehozni. Elég baráti hibaaránnyal dolgozik a kis tündérke. :\ Rá vonatkozik a vörös köd, nem rátok.

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.02.20. 21:17:56

Bazeeeg megőrülök!!!!

Kaptam egy WAR béta kulcsot! De nem tudok belogolni. Ááááááááááááá

Elfelejtettem a régi jelszavamat. Vagy fasz tudja, mindenesetre kértem újat, jött a link stb, de ahol meg tudom adni az új jelszót hiába írok be egy újat, mert a Validate gombra, csak "Session Invalid" üzenetet kapok. Most se a régi (nek vélt, amire emlékszem) jelszavammal, se az újnak megadott jelszavammal nem tudok belogolni!

Már tölthetném a bétát, de nem tudok belépni, basszki, sőt már annyiszor próbálkoztam a logolással, hogy a try again later jelző is bejátszott.

Úgy érzem magam, mint egy lottó 5-ös nyertes, aki nem találja a szelvényét.

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.02.20. 21:59:04

Gratulálok! Nem írtad fel sehová azt a jelszót? Számok, kisbetűk, nagybetűk, minimum 1X karakter? Ha jól emlékszem több kellett mindegyikből, persze vegyesen. n9yzsBv4Kr85Cs? Gyerünk, próbálkozz!

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.02.20. 22:01:18

Mellesleg pont ma gyártottam egy második, WAR-nak szentelt blogot...

Biry 2008.02.21. 16:47:16

Hahóóó,

Skulo! - szégyelld magad! :) Kéksakál a vérét adná egy kulcsért, Te meg csak úgy elherdálod! :D

Kéksakál! Kérek választ a fórummal, illetve a blográdióval kapcsolatos észrevételeimre!?

béla

Kéksakál · http://keksakal.blog.hu/ 2008.02.21. 17:29:06

Kedves Béla!

Milyen duma az, hogy a vérem adnám egy kulcsért? Én vagyok a Kulcsok Őre! Nem tehetek arról, hogy ti halandók nem vagytok képesek fölfedezni példának okáért a bálnavadász flották elleni szabotázsok és a WAR beta kulcsok kiosztása között rejlő alapvető összefüggéseket sem.
"My wicked intellect will lead us to victory."

Megvizsgáltam az általad fölvetett fícsörök létjogosultságát.

A rádió nem sanszos, mert probléma lenne abból, hogy nem cserélem naponta a felhozatalt. Juszuf kolléga divatdiktátorsággal vádolna, számonkérné rajtam MC Paradoxot, Pampalini és a Szippantósokat, Dereglyés Mártonné Sarkadi Izolda szólóalbumait, valamint a Csótányokkal Tánczolók szingaléz remixeit. Erre a plusz terhelésre pedig még nem állok készen, úgy hiszem.

Továbbá egészen bizonyos, hogy nem drótozok fórumot, míg bugos a blog.

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.02.22. 14:59:05

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagh'nagl fhtagn

Ia! Ia! Sub Niggurath Ia!


A BLoop egyébként kellemesen borzongató, biztos nem mernék ott túl mélyre merülni anyway.

Copyright © 2008 ::: Theme by mg12. Valid XHTML 1.1 and CSS 3. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.
süti beállítások módosítása