Félelem és reszketés helyett

2008.04.07. 22:22 Kéksakál

Hetek óta kíméllek titeket két elbaszott videótól, de ha most se mutatom meg őket, akkor soha, az pedig hiba lenne, hiszen nem élet az élet undorító bűvésztrükkök nélkül. Amikor ráakadtam ezekre a szutykokra, még nem futott a témáról televíziós műsor, ezért apropó hiányában elvetettem őket. A bűvészvetélkedőről vagy miről csak annyit, hogy személyes kóstolásra nem került sor, a műsor létezéséről csak az írott sajtóból értesültem. Ennek ellenére kétlem, hogy leadták volna ezeket a trükköket. Ha mégis, akkor az első versenyzőt úgy konferálták volna fel, hogy következzék az ember, akinek még a bőre alatt is pénz van.

 

Címkék: videó fake

A bejegyzés trackback címe:

https://keksakal.blog.hu/api/trackback/id/tr84416024

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.04.08. 11:35:31

Első videó, műbőr és mágnes FTW. Ha megnéznék másnap a székletét és nem lenne benne pénz, bár egy ügyes bűvész kivesz ia szájából egy adott pillanatban, illetve ha a pénzen a saját vére lenne. Á, de mindegy is, nem is tagadják, hogy ez illuzió, ők legalább nem.

Második. A másodikban az arc híres arról, hogy statisztákkal és filmtrükkökkel dolgozik. Volt neki már kerítésvasra felnyársalódós és egyéb undorító cucca is, ez láj ahhoz képest. Szóval trükk, statiszták és vágások.

Copyright © 2008 ::: Theme by mg12. Valid XHTML 1.1 and CSS 3. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.
süti beállítások módosítása